פרקליטות המדינה הגישה היום (חמישי) לבית המשפט המחוזי בחיפה כתב אישום נגד אישה אלימה ורוצחת, בת אל ילמה בייקר, בת 33 מחיפה, בגין רצח בן זוגה בתחילת החודש, תקיפת המנוח באירוע קודם ושיבוש מהלכי משפט.
כאמור, עומרי נאטור (27) נדקר למוות ביום ראשון בלילה (01.03.2026) בחיפה, על ידי בת זוגו, בת-אל ילמה בייקר (33).
על פי כתב האישום, הרוצחת בת אל ילמה בייקר ניהלה קשר זוגי עם עומרי נאטור ז"ל, במהלכו נהגה כלפיו באלימות ובאחד המקרים דחפה אותו במדרגות הבניין וגרמה לו לפגיעה ברגל, לכאבים ולקושי בהליכה.
ב-1 במרץ שבו בייקר ונאטור לדירתם לאחר שירדו לרחוב בעקבות אזעקה שנשמעה. במהלך ויכוח שהתפתח ביניהם, נטלה בייקר סכין מטבח ודקרה את נאטור בחזהו בכוונה לגרום למותו. כמו כן, דקרה אותו בידו וגרמה לו לפציעות נוספות.
בהמשך, הנאשמת התקשרה למד"א ומסרה בכזב שהמנוח נדקר ברחוב כאשר היה עם הקורקינט שלו, כאשר ניסו לגנוב לו אותו, ושהוא התקשר אליה כדי שתסייע לו לעלות חזרה לדירה כשהוא דקור.
עומרי ז"ל נרצח בדקירה אחת קטלנית בחזהו בדירה ברחוב הרצל בשכונת הדר בחיפה. הרוצחת, ששוחררה רק לאחרונה ממאסר, טוענת כי ניסתה להזעיק עזרה, אך בית המשפט קבע כי הממצאים בזירה סותרים את דבריה והאריך את מעצרה. יש לה עבר פלילי אלים הכולל הרשעה מהשנה האחרונה בגין פציעת בן זוגה לשעבר באמצעות שבר זכוכית.
פורסם על ידי: אבות למען צדק.
לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
