מערכת התקשורת הישראלית חושפת שוב את נטייתה להגזים ולעוות ואף לשקר בנתונים בנושא רצח נשים. שקרים פמיניסטים במטרה לעצב תודעה ציבורית כוזבת, הפכה למגיפה רעה הפוגעת בגברים, הבנים שלנו.

כאמר, שבוע הבינלאומי למאבק באלימות נגד נשים החל בקמפיין הסתה נגד הגברים, הבנים שלכם שנלחמים להגן על המולדת!

דוגמה לכך היא הוספת שמה של הילה מלכה אור להב ז"ל , אישה בת 39, אשר נפטרה באירוע טרגי "שתתה חומר ניקוי" , ובן זוגה נותר המום וחסר ישע בעת התרחשות האירוע. אישה שנפטרה הפכה לכלי שרת ונוספה לרשימת "נרצחות" על ידי ערוץ 12, למרות שאפילו מערכת המשפט (הפמיניסטית) לא הגדירה זאת כרצח.

על פי המידע שחשפו באתר ערוץ 12 עצמו, מדובר במקרה של מוות בנסיבות טרגיות שנגרם אולי מהחזקה רשלנית של חומר ניקוי רעיל, אך ודאי לא כרצח מכוון.

בן זוגה אשר אבל על מותה ושרוי בצער עמוק, הואשם בהחזקה רשלנית בלבד.

המניפולציה התקשורתית הזו מעלה שאלות קשות על אמינות הנתונים המוצגים לציבור.

השימוש במונח העמום "בעקבות אלימות במשפחה" מאפשר הרחבה מלאכותית של הנתונים, על ידי הוספה של מקרי רצח בחברה הערבית ולאו דווקא בין בני זוג, תוך טשטוש המציאות האמיתית.

דווקא על פי מחקרים שנעשו לאחרונה על ידי ארגון נשים פמיניסטי ודווחו בתקשורת (הפמיניסטית), נצפתה ירידה משמעותית במקרי הרצח של נשים על ידי בן זוגן וכן באלימות במשפחה. 

הגזמה, הטעיה ושקר אינם משרתים את המאבק האמיתי למניעת אלימות, שאגב ישנה גם כלפי גברים.

אבות למען צדק


לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By אבות למען צדק

אבות למען צדק - אתר החדשות והמאמרים הרשמי של העמותה. מקדמים שוויון זכויות לגברים, אבות ובנים. פועלים במרחב הציבורי והמשפטי ובמשרדי הממשלה.

לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא