בת אל ילמה בקר, שנעצרה בחשד לרצח בן זוגה עומרי נאטור בחיפה בשבוע שעבר, תובא להארכת מעצר. בקר, שנעצרה בעבר על תקיפת בעלה, מגיעה מרקע משפחתי של פשיעה חמורה.

כאמור, עומרי נאטור (27) נדקר למוות ביום ראשון בלילה (01.03.2026) בחיפה, החשודה ברצח היא בת זוגו, בת-אל ילמה בייקר (32).

בית משפט השלום בחיפה ידון היום בבקשת המשטרה להאריך פעם נוספת את מעצרה של בת אל ילמה בקר , החשודה ברצח בן זוגה, עומרי נאטור, בדקירה קטלנית בחזה. בעוד בקר מכחישה את המיוחס לה וטוענת כי נאטור חזר לביתם כשהוא כבר שותת דם, במשטרה מגבשים ראיות הקושרות אותה למעשה.

לכאורה, עברה מעיד כי מדובר באישה אלימה, לפני כשנה הסתבכה באירוע אלימות חמור כלפי בעלה דאז, אזרח אוסטרלי. באותו אירוע נעצרה בקר בחשד שדקרה את בעלה באמצעות כוס צ'ייסר שבורה ואף שהתה במעצר במשך מספר חודשים בכלא נווה תרצה.

עומרי ז"ל נרצח בדקירה אחת קטלנית בחזהו בדירה ברחוב הרצל בשכונת הדר בחיפה. הרוצחת, ששוחררה רק לאחרונה ממאסר, טוענת כי ניסתה להזעיק עזרה, אך בית המשפט קבע כי הממצאים בזירה סותרים את דבריה והאריך את מעצרה. יש לה עבר פלילי אלים הכולל הרשעה מהשנה האחרונה בגין פציעת בן זוגה לשעבר באמצעות שבר זכוכית.

קרדיט: mako.

פורסם על ידי: אבות למען צדק.


לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

תמונת הפרופיל של אבות למען צדק

By אבות למען צדק

אבות למען צדק - אתר החדשות והמאמרים הרשמי של העמותה. מקדמים שוויון זכויות לגברים, אבות ובנים. פועלים במרחב הציבורי והמשפטי ובמשרדי הממשלה.

לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא