בית המשפט העליון קיבל את ערעורה של רותי סאלם, בת 65, מנהלת גן רננים בבאר שבע, שהורשעה בעבירות אלימות כלפי פעוטות, והפחית את עונשה מחמש שנות מאסר ל-18 חודשי מאסר בפועל. עוד נקבע כי תפצה את הקורבנות ב-180 אלף שקלים.
בית המשפט העליון צפו בתיעוד שצולם בגן וקבעו כי מעשיה האגרסיביים של רותי סאלם, מנהלת גן בבאר שבע, אינם חוצים את הרף הפלילי הנדרש להרשעה בחלק מהעבירות שיוחסו לה.
כזכור, רותי סאלם בעלת "גן רננים" מבאר שבע הורשעה בבית המשפט המחוזי ב-41 סעיפי התעללות ותקיפה של 27 פעוטות שתועדו בשבועיים וחצי בלבד: 2 עבירות התעללות, 5 עבירות תקיפת קטין חסר ישע ועשרות עבירות של תקיפה.
בהחלטתם צמצמו שופטי העליון את היקף ההרשעה והעמידו אותה על 18 עבירות תקיפה ושתי עבירות של תקיפת קטין בלבד, תוך זיכויה משורת עבירות אחרות. במקביל הקלו בעונשה באופן משמעותי מחמש שנים ל-18 חודשים.
פורסם על ידי: אבות למען צדק.
לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק
Subscribe to get the latest posts sent to your email.