16/11/2022 הפרקליטות הגישה כתב אישום נגד ארבעה עובדי גן "רחל לי" במושב עזריה שבשפלה בגין עבירות התעללות בילדים. כתב האישום שהוגש נגד דיאנה נאסר בת ה-56, דוד לגאלי בן ה-25, ד.ב בן ה-52 ודניאל בכור בן ה-24, כולל שבעה אישומים של מקרי התעללות ותקיפה שונים בעשרה ילדים המתחנכים בגן, ירדן ציון בת 23 מיוחסת עבירה של של הפרת חובת דיווח.

כתב האישום מייחס לנאשמים נאסר, לגאלי וד.ב יחד עבירות של התעללות בקטין בצוותא חדא. בנוסף לדיאנה נאסר מיוחסות עבירות של תקיפת סתם, תקיפת קטין הגורמת חבלה של ממש, הפרת חובה של אחראי והתעללות בקטין; לדוד לגאלי מיוחסות עבירות של תקיפת קטין הגורמת חבלה של ממש, תקיפת סתם והתעללות בקטין; לד.ב מיוחסות עבירות של הפרת חובה של אחראי ותקיפת קטין הגורמת חבלה של ממש, לדניאל בכור מיוחסות עבירות של התעללות בקטין והפרת חובת דיווח, ולירדן ציון מיוחסת עבירה של של הפרת חובת דיווח.

בכתב האישום מתוארים מקרי התעללות ותקיפה קשים שונים בעשרה מילדי גן "רחל לי", בהם נמנע מהם לאכול בזמן האוכל, הטחת פעוטות בכיסא, תפיסה בעוצמה בזרוע, זריקת חפצים לעבר הפעוטות ודרכי ענישה מגוונות.

כתבי אישום נגד ארבע מטפלות מגן "רחל לי" במושב עזריה שבשפלה בגין תקיפה והתעללות בקטין

התעללות בקטין, תקיפת קטין הגורמת חבלה של ממש ועבירות נוספות שביצעו במסגרת עבודתם בגן

אבות למען צדק.


לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

תמונת הפרופיל של אבות למען צדק

By אבות למען צדק

אבות למען צדק - אתר החדשות והמאמרים הרשמי של העמותה. מקדמים שוויון זכויות לגברים, אבות ובנים. פועלים במרחב הציבורי והמשפטי ובמשרדי הממשלה.

לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא