אישה בת 34 מבנימינה נעצרה לאחר שבתה בת ה-7 סיפרה למחנכת שלה כי אמה כולאת אותה ואת אחיה אם הם "מתנהגים לא יפה".

החקירה נפתחה לאחר שבתה בת ה-7 סיפרה למחנכת שלה בבית הספר כי היא ואחיה הקטן בן ה-4 נכלאים אם הם ״מתנהגים לא יפה". לחשודה גם תינוק בן שנה, שעל פי החשד נכלא אף הוא בכלובים.

שוטרי תחנת זכרון יעקב הגיעו לביתה של האישה החשודה בליאת הילדים בכלוב, שבו היא גרה יחד עם בן זוגה, ואיתרו בו כמה כלובים – שבהם על פי החשד כלאה את הילדים

האם נעצרה במקום בחשד לכליאת שווא, הזנחת ילד והתעללות בקטין חסר ישע, הובאה לחקירה ובסיומה נלקחה למעצר.

בית משפט השלום בחדרה שחרר אותה בתנאים מגבילים – הרחקה מעיר מגוריה ומילדיה.

בחקירתה אמרה האם כי היא מאמינה ב"שיטת החינוך הדנית", ושמבחינתה אין פסול בלכלוא את הילדים כשאינם מתנהגים כשורה, כדי ש"ילמדו להתנהג בפעם הבאה".

קרדיט: אתר ynet

אבות למען צדק


לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By אבות למען צדק

אבות למען צדק - אתר החדשות והמאמרים הרשמי של העמותה. מקדמים שוויון זכויות לגברים, אבות ובנים. פועלים במרחב הציבורי והמשפטי ובמשרדי הממשלה.

לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא