גיל רונן ז"ל פוגש השנה את יום האישה.

שנת 2022 הפגישה את יום האישה עם יום פטירתו של גיל רונן. לפני שלוש שנים נפל דבר, חברנו למאבק גיל רונן ז"ל הלך לעולמו.

האיש, שהניף את נס המרד וחשף את פרצופן האמיתי של ארגוני הנשים לא יכל יותר, עזב את כולנו ללא עת.

האיש יש לומר: התריע פעמים רבות, במרחב הציבורי, בוועדות הכנסת ובמאמרים בתקשורת בפני הנזקים האדירים לחברה למשפחה ולחברה הישראלית אליה מובילות אותנו ארגוני שנאת הגברים.

גיל רונן: התנועה הפמיניסטית בישראל הפכה, איפוא, לתנועה חתרנית פר אקסלנס, לגיס חמישי.היא מזהה את מוקדי הכוח בחברה היהודית ותוקפת אותם בברוטליות. היא מתחילה מהיסוד – מהגבריות עצמה – וממשיכה הלאה, אל חימושם של הגברים ואל פעילות הביטחון השוטף של הצבא.היא יורקת יריקה מתמשכת ופומבית בפניהם של הגברים היהודיים ומערערת על כל מרכיבי חוסנה וזהותה של החברה הציונית. והיא תמשיך לעשות את הדברים האלה עד שהגברים יחליטו לשים לכך סוף.מצד שני, אין שום צורך באכזריות מצד הגברים, רק בנחישות ורגישות.

גיל רונן ז"ל.

בימים אלה ממש: גברים ונשים בישראל מתחילים להתעורר, להבין את עומק הצרה המתרגשת עלינו.

גיל אח יקר, אם הנך מביט עלינו מלמעלה, אנו מקווים שרוחך תנחה אותנו בדרך הנכונה.

יהי זכרך ברוך.

דוברות אבות למען צדק.


לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

תמונת הפרופיל של אבות למען צדק

By אבות למען צדק

עמותת אבות למען צדק, אתר החדשות והמאמרים הרשמי של העמותה, מקדמים שוויון זכויות לגברים, לאבות ולבנים, ומחזקים את מעמד המשפחה. פועלים במרחב הציבורי והמשפטי ובמשרדי הממשלה.

לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא