בדיון הכרעת הדין שנערך בספטמבר, ובמסגרת הסדר טיעון הודתה אישה אלימה סוזי אלוני לוי בתקיפה כלפי שישה ילדים בפעוטון.
אלימות בגני ילדים: כתב האישום המתוקן ייחס לסוזי אלוני לוי 18 אירועי אלימות כאשר חלקם בוצעו באותו יום, מעשי האלימות התאפיינו בהשכבה בכוח על המזרן, השלכה על המזרן, הצמדה בכוח למזרן, הרמה ביד אחד, הישענות על גופו של פעוט, משיכה ברגל, סיבוב באוויר באגרסיביות, הכאה בישבן בחוזקה ועוד.
שופטת בית משפט השלום ברחובות קרן וקסלר השיתה עליה עונש – שמונה חודשי עבודות שירות וקנס כספי בסך 27 אלף שקלים שיחולקו בין ההורים, כך שכל ילד יקבל פיצוי של 4,500 ש"ח.
לטענת השופטת: "לחלוף הזמן משמעות נוספת שיש לזקוף לטובת הנאשמת, שכן מאז ביצוע העבירות לא הסתבכה הנאשמת בעבירות נוספות, היא זנחה את הטיפול בילדים וכיום עוסקת בעבודה אחרת לשביעות רצון מעסיקיה".
שוב נחשפת תופעת האלימות בגני הילדים, אלימות בפעוטונים.
תגיות: Child abuse אבות למען צדק אלימות נגד ילדים גני ילדים גננת מתעללות בפעוטות .
אבות למען צדק.
לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק
Subscribe to get the latest posts sent to your email.