הפעוטון "גן מאיה" היה מיועד לתינוקות ופעוטות בני 10 חודשים ועד 3 שנים, שנתיים וחצי מאסר על תקיפת 11 פעוטות הינו עונש מקל ולא פרופורציונלי לחומרת מעשיה.

בית משפט השלום ברמלה גזר את דינה של מנהלת "גן מאיה" מאיה דוידוב (52) שהורשעה בתקיפה של 11 פעוטות. הורים שהגיעו לדיון פרצו בבכי ובקריאות שמחה למשמע העונש. השופט: "ענישה מחמירה מוסיפה הרתעה ושקט נפשי להורים המפקידים את היקר להם"

על דוידוב הוטל בנוסף לשלם פיצויים בסכומים שנעים בין אלף לעשרת אלפים שקלים לכל אחד מ-11 הפעוטות

השופט מנחם מזרחי הזכיר את שירו של יהודה עמיחי, "אלוהים מרחם על ילדי הגן", ובמהלך גזר הדין ציין כי "ענישה מחמירה מוסיפה הרתעה ומוסיפה שקט נפשי להורים המפקידים את היקר להם בגן". זאת ועוד אמר השופט כי הנאשמת מאיה דוידוב, שבכתב האישום נגדה מוזכרים 47 אירועי אלימות שונים, "נקטה באלימות סתמית חסרת הקשר ופשר"

תגיות:  Child abuse אבות למען צדק אלימות נגד ילדים גני ילדים גננת מתעללות בפעוטות .

אבות למען צדק.


לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

By אבות למען צדק

אבות למען צדק - אתר החדשות והמאמרים הרשמי של העמותה. מקדמים שוויון זכויות לגברים, אבות ובנים. פועלים במרחב הציבורי והמשפטי ובמשרדי הממשלה.

לגלות עוד מהאתר אבות למען צדק

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא