ערן קמינסקי חושף גם גברים מוכים

לפני מספר חודשים הצטרפה עיריית מודיעין לקמפיין למניעת אלימות במשפחה, אבל רק נגד נשים מוכות, תוך התעלמות מהתופעה המקבילה – כן גבר מוכה זאת תופעה. תעלמות זו הכעיסה את פעילי עמותת ‘אבות למען צדק’, שמחו על הדרת הגברים הסובלים מהתופעה מהקמפיין.

גבר מוכה אינה תופעה נדירה כפי שצפוי לחשוב. מנתוני המשטרה עולה כי 27% מהתלונות בנושא מדי שנה הן של גברים מוכים, אולם זה לא מדובר בתקשורת, בכנסת ובשיח הציבורי.

אחד מאותם גברים שסבלו מאלימות מצד בת זוג הוא תושב מודיעין, שמספר על המאבק שניהל מול המערכת המשפטית שהסתיים בזיכויו לאחר שלוש שנים.

תודה לכתב האמיץ: ערן קמינסקי.

http://www.mnews.co.il/stories/9669/אלימות-במשפחה–לא-מה-שחשבתם

אבות למען צדק.

By אבות למען צדק

אבות למען הצדק פועלת ומקדמת שוויון בין המינים בכל תחומי החיים, למען חיזוק מעמד המשפחה, זכויות גברים אבות ובנים, יוזמת הקמת קהילות תומכות לגברים במשבר ושותפה בפורום הארגונים למען המשפחה.

השאר תגובה