שלושה אישומים בגין תקיפה הגורמת חבלה של ממש והיזק לרכוש במזיד, זאת לאחר שתקפה את אמה הקשישה במספר הזדמנויות שונות, כאשר באחת מהן אף דקרה אותה עם סכין בגבה.
במועד המתואר התגוררו האישה ואמה בבית האם שבשכונת אחדות בפתח תקוה. לפני כשנה, במועד שאינו ידוע במדויק וללא רקע מקדים, משכה הנאשמת בשיערה של אמה ותלשה את חלקו מהקרקפת וגרמה לה לחבלה.
בהמשך כתב האישום מתואר מקרה נוסף שהתקיים לפני מספר שבועות, אז שברה הנאשמת כלי מטבח בבית, בהם כוסות, צלחות ובקבוק יין וגרמה לנזק. אולם המקרה החמור ביותר התקיים ביום 12.11 בשעה 07:56 או בסמוך לכך, עת שהו האם ובתה בבית.
בכתב האישום נטען כי באותן הנסיבות החלה הנאשמת לקרוע מסמכים רפואיים של אחיה, בנה של האם. בתגובה לכך, פנתה אליה אמה ושאלה מדוע היא עושה זאת. אז נטלה הנאשמת סכין מטבח ואמרה לאמה “את רוצה שאני אדקור אותך עם הסכין?” ודקרה אותה בגבה
פורסם בתאריך 23/11/2021.
דוברות אבות למען צדק