משרד המשפטים והמשרד לביטחון הפנים פרסמו את תזכיר חוק למניעת אלימות במשפחה, תיקון מס’ 19 – הוראת שעה, פיקוח טכנולוגי להבטחת קיומו של צו הגנה), התשפ”ב-2022.

https://www.tazkirim.gov.il/s/law-item/a093Y00001Y44GsQAJ

על פי התזכיר, השימוש בפיקוח אלקטרוני, נגד גברים בלבד, יתקיים במקרה שקיים צו הגנה נגד אדם (כ – 6000 גברים בשנה) החשוד באלימות במשפחה או נטען נגדו שהיה אלים, במקרים הללו יחויב לשאת על גופו צמיד אלקטרוני, באמצעותו תבצע המשטרה מעקב כדי לפקח שהוא אכן עומד בתנאי הצו שהוצא נגדו. במקרה של הפרת הצו תקבל המשטרה התרעה על גישה אסורה של הגורם לקורבן.

דא עקא, שצווים מעין אלו, מוצאים כדבר שבשגרה בסכסוכי משפחה תמיד כלפי גברים נורמטיביים, וזאת בניגוד מוחלט למחקרים בתחום המוכיחים כי אלימות במשפחה הנה סימטרית, ללא הבדל מגדרי – עובדה שמצביעה על הטיה, אפליה ואכיפה בררנית.

מטרת התיקון לחוק, אינה מניעת אלימות במשפחה ורצח, אלא איזוק אלפי גברים בשנה בחסות  85% תלונות השווא באלמ”ב תוך התעלמות מוחלטת של הפרקליטות מהתופעה. או שמא, מדובר בחלק מתוכנית בשלבים והפתרון הסופי המתוכנן הנו “מכלאות לגברים”.

נוכח אי ביטולה של הנחיה 2.5 של הפרקליטות המאפשרת ומעודדת הלכה למעשה אלפי תלונות שווא באלמ”ב מבלי הגשת כתבי אישום נגד נשים, הפכו צו הגנה לשגרה בסכסוכי גירושין, בראש ובראשונה ככלי בידי נשים על מנת לנתק בין האב לילדיו ולהגדיל סכום המזונות – מבלי שהאשה תיאלץ לתת הדין במקרה של תלונת שווא.

הסיבה היחידה לעיסוק בסוגיה, הנה דווקא החיבור לתופעות שאין להן דבר וחצי דבר עם החברה היהודית, כגון: מעמדן של נשים בחברות מוסלמיות, מדינות עולם שלישי ורצח על רקע מה שמכונה “כבוד המשפחה” בחברה הערבית. פילוח עומק של רצח נשים יגלה, כי ככל שמדובר באוכלוסייה היהודית, הרי שה’תופעה’, אם בכלל קיימת, עומדת על פחות מ 1 – למיליון (דירוג נמוך ביותר מבין מדינות המערב).

קידום חוק האיזוק האלקטרוני לגברים אלימים, תוך התעלמות מוחלטת מאלימות נשים, בטרם ביטול ‘דה יורא’ ו– ‘דה פקטו’ של הנחיה 2.5, המונעת הגשת כתבי אישום כנגד נשים בגין תלונות שווא, תעודד הגשת תלונות שווא, תביא לאיזוק, על כל פגיעתו המשפילה והפוגענית בכבוד האדם, תהרוס חייהם של אלפי גברים ותדחוק רבים מהם לאובדנות, ובוודאי, תעצים הסכסוך וכפועל יוצא תפגע גם בילדים המשותפים.

כל עוד מתעלמים מתופעת תלונות השווא של נשים נגד גברים במסגרת אלמ”ב ועבירות מין לחוקים אלה אין תוקף מוסרי ומדובר בהמשך חקיקה שמטרתה רדיפת גברים.

התיקון לחוק יתן בידי נשים הזדמנות להמשיך, לפגוע ולהתעלל בבנים שלנו. אמצעי נוסף באלימות ההולכת וגוברת נגד גברים בישראל, תוך שלילת זכויות אדם בסיסיות.

ארגוני הנשים הכריזו מלחמה נגד הגברים, הבנים של כולנו, החוק הינו המשך הדמוניזציה של הגברים, ובעיקר – איזוק אלקטרוני לא ימנע אף רצח.

דוברות אבות למען צדק.

By אבות למען צדק

אבות למען הצדק פועלת ומקדמת שוויון בין המינים בכל תחומי החיים, למען חיזוק מעמד המשפחה, זכויות גברים אבות ובנים, יוזמת הקמת קהילות תומכות לגברים במשבר ושותפה בפורום הארגונים למען המשפחה.

6 thoughts on “איזוק אלקטרוני היום, מכלאות לגברים מחר.”
  1. במקום לבכות ולקטר, ראוי לנצל את הזדמנות הנדירה של הבחירות והפריימריז להכניס אנשים מהגרעין הקשה של האבות הגרושים לציונות הדתית והליכוד.

    מומלץ להיזהר במגע עם פוליטיקאים

    לדוגמא צילום של מנכ”ל התנועת “אבות למען צדק” יהונדב שטרן, איש עתיר זכויות במאבק למען זכויות גברים לאבות גרושים, שסביר שבתום לב הצטלם עם גדעון סער תומך נלהב בחוק האיזוק האלקטוני שעבר בקריאה ראשונה.

    ראוי לחשוף את פרצופם של פוליטיקאים שהוליכו שולל את ציבור האבות הגרושים ולקרוא לציבור הגברים בכלל ולהאבות הגרושים בפרט – לא להצביע להם!!!

    בהצלחה לכולנו

    1. אנחנו לא בוכים ולא מקטרים אלא פועלים 24/7 לקדם את זכויות הגברים עלינו אתה לא יכול להגיד ‘בוכים’. אנחנו בהחלט מאוכזבים מחוסר הרצון של הגברים לעזור לקדם שינוי.

      יש המון פגישות רקע עם כל הקשת הפוליטית ולא על הכל ניתן לדווח – נכון לעכשיו כל פרסום גורם נזק.

      יונדב הצטלם עם גדעון סער וטוב שכך, אתם מביטים על הכל מזווית פוליטית שלא מעניינת אותנו, מבחינתנו לגיטימי לדבר עם כולם ולהצטלם עם כולם.

      לסיפא של דבריך – אכן מתלבטים.

    2. אבות למען צדק יפגשו עם כל פוליטיקאי כולל מרב מיכאלי על מנת לקדם תהליכים, לא מעסיק אותנו באיזה צד פוליטי נמצאים חברי הכנסת והשרים, לכן נפגש עם כולם.

      אגב: גדעון סער היה קשוב לדיון איתנו ויצר לנו את החיבורים המתאימים על מנת לבטל את “התליית רשיון נהיגה” לחייבי הוצלפ ובלי להחריג חייבי מזונות.

  2. למה הבעל לא הגיש תביעת נגד, נגד האישה שהעלילה עליו את האשמות החמורות של פגיעה מינית בילדיו? במיוחד אחרי שהתברר ע”י רשויות הרווחה שהוא חף מפשע.
    ולמה מוסדות החוק לאחר שבקלות כל כך משוועת ואפליה בוטה בעליל הרחיקה את האבא מהילדים בתחילת התהליך, לא נוקטת ואפילו צעד קטן להטלת סנקציות חמורות כלפי האישה, לאחר שזו הוכחה כמי שבדתה הכל במטרה להרוס את חיי הבעל?

    1. ברשויות בישראל התפיסה הרווחת היא פמיניסטית שרואה תמיד את האישה כקורבן והגבר כקורבן ולכן נראה להם ‘בסדר’ שיעלילו על גבר ירמסו את שמו וכבודו וימשיכו כרגיל

השאר תגובה